Golden Flower restaurant & lounge bar Kirkkokatu 16 Pekurin Patio, 3. kerros, 90100 Oulu

Golden Flower restaurant & lounge bar

166 Arvostelut
$$$$$$
  • keskiviikko11–14
  • torstai11–14
  • perjantai11–14
  • lauantaiSuljettu
  • sunnuntaiSuljettu
  • maanantai11–14
  • tiistai11–14
Golden Flower restaurant & lounge bar Kirkkokatu 16 Pekurin Patio, 3. kerros, 90100 Oulu

Liiketoiminnasta

Golden Flower Oulu – Koe kiinalainen ruoka uudella tavalla | Golden Flower on uusi ja uniikki kiinalainen ravintola Oulun keskustassa. Tule kokemaan kiinalainen ruoka uudella tavalla!

Yhteystiedot

Soita meille
+358401284508
Kirkkokatu 16 Pekurin Patio, 3. kerros, 90100 Oulu

Tunnit

  • keskiviikko11–14
  • torstai11–14
  • perjantai11–14
  • lauantaiSuljettu
  • sunnuntaiSuljettu
  • maanantai11–14
  • tiistai11–14

Ominaisuudet

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Luottokortit
  • NFC-mobiilimaksaminen
  • Wc
  • Maksukortit
  • Esteettömiä istumapaikkoja
  • Esteetön wc
  • Esteetön hissi
  • Sopii lapsille
  • Ruokailu paikan päällä
  • Hyvä cocktailvalikoima
  • Alkoholia
  • Cocktaileja
  • Kahvia
  • Olutta
  • Viiniä
  • Väkeviä alkoholijuomia
  • Illallinen
  • Jälkiruoka
  • Istumapaikat
  • Baari
  • Rento
  • Ryhmät
  • Ottaa vastaan varauksia
  • Noutoruoka
  • Kasvisvaihtoehtoja
  • Vegaaniset vaihtoehdot
  • Lounas
  • Viihtyisä
  • Myöhäisillan aterioita
  • Ateriapalvelu
  • Brunssi

Suositellut arvostelut

Vilma Kinnunen
21.01.2024
Golden Flower restaurant & lounge bar
Todella upea päivällinen nautittu perheen kesken, mainion ruoan kruunasi huippu palvelu! Erityismaininta drinkeistä ja talon omasta tofusta :)
Tomi Petteri
01.01.2024
Golden Flower restaurant & lounge bar
Todella hyvä, vuoden 2022 ravintolateko Oulussa. Päivittää kiinalaisen ravintolan määritelmän 2000- luvulle.Mapo tofu (2022) 92/100Voiko tofu ruoka olla hyvää, pitkään epäilin, että ei voi olla mahdollista, tämä ruoka todistaa toisin! Leveämpääkin leveä maku, jossa yksikään maku ei sodi kokonaisuutta vastaan. Sichuan pippurin tulisuus osuu nappiin, ja vain kevyesti turruttaa osia kielestä, jättäen vielä kapasiteettia nauttia ruuasta, tämä lisää ruokaan oman uuden kerroksen kokemusta. Kaiken kruunaa tofu - joka kokoaa maut yhteen, ja puraistaessa rikkoo ja viilentää tulista makumaailmaa.Canton beef (2022) 84/100Herkulliseen chilimausteöljyyn käärittyjä meheviä, rapeita paljoja lihaa, tekstuuria ja yllättävän paljon makua luo mukana tuleva porkkana ja paprika. Tällaista ruokaa voisi ahmia vaikka joka päivä. Riisi sopii tähän, sillä on hyvä keventää kohtuullisen voimakasta chilihohdetta.Double cooked pork (2023) 83/100Ohutta rasvaista siankylkeä kasvisten kanssa, riisi kylkeen. Tässä on possu pääosassa ja hyvin toimii.Boiled beef in chili oil (2022) 79/100Tämän ruuan hienous on sen rakenteessa, josta löytyy aarteita kuten puukorva ja doubanjiang, sekä ihan vaikka paksoita. Kaikki on kiedottu taiten leveään makupohjaan, jossa mausteita ei ole säästetty, ulkonäkö myös hieno. Pisteitä pudotti liha joka oli kuivaa, ei mureaa ja kaiken lisäksi aika mautontakin, se tuntui olevan väärässä paikassa tässä ruuassa.Häränlihaa chilikastikkeessa (2023) 73/100Ok, ei mitään vikaa mutta ei myöskään sielua.Pekingin keitto (2022) 72/100Leveä monipuolinen koko suun täyttävä mukava ja lämmittää sielua ja kroppaa. Liikaa e-vitamiinin makua tullee curry cubesta- toisaalta kuuluu sivistykseen nämä cubet tietää, herneet olivat eriparia verrattuna kokonaisuuteen ja hintaa oli hiukan liikaa.Kananmunakeitto (2022) 72/100Tasapainoinen pienellä+ chilihohteella avustettu keitto, jossa rakenteen tuovat kurkku, sekä herne. Kananmuna (rikottu) lisää oman kerroksen, joskin enemmänkin ulkonäöllisen tässä tapauksessa.Pan fried dumplings (2022) 72/100Nimensä mukaisia, paksuhkossa kuoressa, suurin osa oli liiaan kuivia sisältä.Fireerattuja jättikatkarapuja hapanimeläkastikkeessa (2022) 71/100Perussuoritus.Hunan beef (2023) 71/100Mini kalakukko kuivaan lihaan? Mitä tämä ruoka yrittää tehdä on hiukan hämärän peitossa. Ehkä toimisi jollain enemmän rasvaisella lihalla. Joukossa chilin paloja jotka välillä yllättävät kuumuudella.Paahdettua ankkaa inkiväärikastikkeessa (2023)71/100 Ankkan kuori on mukavan rapsakkaa, itse liha on hiueman kuivaa ja mautonta. Suurin ärstytyksen aihe on kuitenkin inkiväärikastike, joka itse asiassa tarkoitaa kasvispetiä/muhennosta, jossa etäisesti maistuu inkivääri, mistään kastikkeesta ei voinut puhua. Puhumattakaan inkiväärikastikkeesta. Maanantai annos?Kookos Tiramisu (2022) 69/100Ihan ok ja itsetehdyn makuinen, mutta aika merkityksetön tapaus, voinee unohtaa.Kung Pao Chicken (2022) 67/100Epätasapainoinen kana-annos, jossa hallitsevina makuina etikka ja pistävä chili. Parasta annoksessa on, että se auttaa ymmärtämään minkälaista annosta suomi-kiinaravintoloissa haetaan. Itse kana oli yksittäisinä paloina syötynä mehevää ja mukavan rasvaista.Zha jiang mian (2022) 61/100Pasta bolognese Kiinan tapaan. Tämä oli susi, nuudeli vetistä, suolatonta ja kaiken lisäksi kylmää. Kastiketta ja lisäkkeitä oli liian vähän verrattuna pastan määrään, jotta maku olisi tarttunut tai tekstuuria olisi syntynyt. Silti söin kaiken ihan mielelläni, parempaa kuin lounaslinjastolla, tosin pienen tuunauksen jälkeen chili- ja soijakastikkeella.
Maisa Kontkanen
26.12.2023
Golden Flower restaurant & lounge bar
Uusi ketju ruoka ravintola Oulussa. Erittäin hyvällä paikalla sijaitseva. Tästä ravintolasta löytyy paljon vaihtoehtoja mitä muista kiinalaisista ravintoloista ei löydy.Ravintola on aika fiini ja pöytä varaus on melkein jopa pakollinen viikonloppuna jos haluaa mahtua syömään.Ensimmäisen kerran jälkeen kokemus ruoasta ja drinkeistä oli hyvä, asiakaspalvelu ei niinkään napannut. Ruokalistaa oli hankala lukea tai ymmärtää koska annoksia ei oltu avattu kuluttajalle ollenkaan. Googlettelin niitä ruokia jotka kuulosti mielenkiintoiselta. Myös kasvisruoka vaihtoehtoja piti osata pyytää tarjoilijalta niitä ei välttämättä lue listassa, esimerkiksi kasvis dumplingsit.Toinen kerta oli suorastaan pettymys. Kun tilasimme tarjoilija ilmoitti ettei heillä ole tänään ollenkaan kyseistä vaihtoehtoa. Mietin itse miksi kyseistä tuotetta oli juuri mainostettu Instagramissa jos sitä ei ole.. Lopulta ruoat mitkä tilattiin olivat vähän sutta ja sekundaa. Drinkit olivat edelleen hyviä.Nyt muutaman kerran käyneenä on hieman ristiriitaiset fiilikset. Hintahaarukka on myös aika tyyris. Tää kannattaa käydä itse kokemassa.
Tapio Uusimäki
14.12.2023
Golden Flower restaurant & lounge bar
Yhtä hyvä kuin Tornion. Tornion golden flowerin vanhana kantaasiakkaana olen iloinen, että Ouluunkin saatiin hyvä ravintola!
Timo Vaskivuo (Tim Waski)
13.12.2023
Golden Flower restaurant & lounge bar
Upea ravintola Oulun parhaimmalla paikalla. Tänään söimme runsaan lounaanjossa alkukeitto yllätti voimakkaalla,mutta hienostuneella maullaan. Loistava pääruoka, ihana salaatti pöytä ja lopuksi kuppi kahvia.Vaikka paikka oli kiireinen, tarjoilu onnistui nopeasti ja saimme kassalta valaisevaa tietoa annosten mausteista sekä kasvu alueista Kiinassa.
Saara
04.12.2023
Golden Flower restaurant & lounge bar
Muokkaus arvosteluun: Täällä ruoka edelleen herkullista, mutta kasvisruokien määrä vähentynyt. Nykyään ei saa arvosteluni kuvassa olleita ruokia enää ollenkaan kasvisversioina.Palvelu on ollut aina todella laadukasta joko englanniksi tai suomeksi.Drinkit ovat maukkaita ja ajatuksen kanssa toteutettuja.
Anne M.
29.10.2023
Golden Flower restaurant & lounge bar
Viihtyisä ravintola Pekurinkulmassa ja palvelu oli erinomaista. Salaattipöydässä erikoisia vaihtoehtoja, erityisesti kevätkääryleet oli todella maukkaita. Tällä kertaa otin lounaaksi friteerattua kalaa szechuan ja annoksessa yllätti, että kala oli kokonaisena fileenä, ei pieninä paloina kastikkeessa, kuten odotin. Kastike oli maukasta ja riisiä sopiva annos lounaalle. Suosittelen kokeilemaan.

Lisää arvostelu

Kartta

Kirkkokatu 16 Pekurin Patio, 3. kerros, 90100 Oulu
Golden Flower restaurant & lounge bar