Kattoremontteihin
erikoistunut
rakennusliike

Walttia yrityksenä

Laatu on valttia!

Walttia on kattoremontteihin ja verhouksiin erikoistunut rakennusliike, joka on toiminut alalla jo yli vuosikymmenen. Olemme suomalainen perheyritys. Toimintapaikkamme on Hyvinkäällä ja toiminta-alueenamme on Uusimaa ja Kanta-Häme.

Teemme kattoremontit ja julksivuverhoukset huolellisesti ja osaavasti vankalla kokemuksella. Haluamme, että remontti on sinulle mahdollisimman helppo, huoleton ja turvallinen kokemus. Teemme myös vaativimmat kattotyöt, esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi – tarvittaessa Avaimet käteen- työnä, jolloin me haemme hankkeelle rakennusluvatkin.

Rakennushankkeen tehokkaan etenemisen takana on aina huolellinen suunnittelu ja hyvin toimiva organisaatio. Työkohteemme valmistuvat tehokkaasti ja vaivattomasti laadusta tinkimättä.

Annamme asennustyölle viiden vuoden kirjallisen takuun. Yrityksemme periaatteena on kotimaisuus, suomalaisen työn suosiminen. Korkealla työmoraalilla ja ammattiylpeydellä saadaan aikaan todella ensiluokkaista ja laadukasta jälkeä. Siitä kertovat lukemattomat asiakkailta tulleet kiitokset.

Walttian arvoja ovat luotettavuus, osaaminen ja hyvinvoiva henkilöstö. Näiden kolmen tärkeän arvon tuominen yhteen tuo hyvän lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat.

Walttian toimitusjohtaja: Henri Säkkinen

Henri Säkkinen
Toimitusjohtaja
044 355 44 99
henri.sakkinen(at)walttia.fi

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa Walttialla suomalainen laatu?
Mitä hyödyn siitä, että tilaan remonttini Walttialta?
Tekeekö Walttia myös vaativia katon rakennemuutoksia?
Päteekö hinta ja aikataulu?
Mitä tarkoittaa “hyvinvoiva henkilöstö?“
Mitä tarkoittaa Walttialla suomalainen laatu?

Käytämme laadukkaita kotimaisia tuotteita ja paikallista osaavaa työvoimaa. Haluamme työllistää suomalaisia ja näin kantaa oman kortemme kekoon työttömyyden torjumisessa.

Mitä hyödyn siitä, että tilaan remonttini Walttialta?

Olemme suomalainen itsenäinen perheyritys, emme ole kasvottoman sijoitusyhtiön talutusnuorassa. Määrittelemme itse toimintatapamme ja niitä ohjaavat asiakkaittemme tarpeet. Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat, eivät maksimaaliset voitot.  Haluamme tehdä työmme aina hyvin.

Tekeekö Walttia myös vaativia katon rakennemuutoksia?

Olemme tehneet hyvinkin vaativia projekteja,  esimerkiksi tasakaton muutostyöt harjakatoksi. Jokainen projekti on omanlaisensa, kartoitusvaiheessa perehdymme hankkeeseen huolella eikä osapuolille jää epäselväksi, mikä onnistuu ja mikä ei. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.

Päteekö hinta ja aikataulu?

Kyllä. Suunnittelutapaamisessa käymme läpi kaiken, mitä remonttisi sisältää ja hinnoittelemme sen sentilleen. Tämä hinta muuttuu vain, jos toimitussisältö muuttuu asiakkaan pyynnöstä. Samoin remontin aikataulu käydään läpi. Jos on tarve esittää siihen muutoksia, se tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Mitä tarkoittaa “hyvinvoiva henkilöstö?“

Walttialle on tärkeää työturvallisuus. Suojaamme työntekijöitämme vaaroilta, joita kattoremontissa on. Walttian henkilöstö viihtyy työssään hyvin, työntekijöitten vaihtuvuus on vähäistä.  Hyvät työehdot ja rehti  toimintatapa ovat osa Walttian “henkeä”, joka  luo vahvan motivaation ja tyytyväisyyden työhön. Se näkyy  sekä asiakkaittemme että työntekijöittemme tyytyväisyytenä.

Valikko