Polkupyörät

Lajittele: Korkeimmat arvostelut
Lahden Polkupyörähuolto Launeenkatu 80, 15610 Lahti

Lahden Polkupyörähuolto

102 Arvostelut
Launeenkatu 80, 15610 Lahti
Pyöräliike Lahden laajimmalla valikoimalla uusia polkupyöriä ja fillaritarvikkeita sekä pyörähuolto. Launeenkatu 80 Lahti, Specialized, Trek, Shimano, Sram
  • Esteetön sisäänkäynti
  • Luottokortit
  • NFC-mobiilimaksaminen
  • Esteetön pysäköintialue
  • Maksukortit
  • Asioiminen sisällä kaupassa

Suositellut arvostelut

Samppa Lehtinen
09.01.2024
Lahden Polkupyörähuolto
Tulee mieleen vahva muisto parin vuoden takaa, kun ostimme tyttärelle uuden fillarin. Kaupat oli käytännössä sovittu, kun kysyin että saako tähän 500 euron Crescentiin parinkympin juomapullon telineineen kaupan päälle". Nuori miesmyyjä nimitti minua vinkujaksi. Hyvä pöhinä lopahti aika lailla siihen. Teki mieli lähteä saman tien pois
Teemu Oksanen
28.12.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu kiireettömästi ! Hyvä parkkipaikka sekä tilaa kääntyillä vaikka peräkärryn kanssa pihan perällä.
Joni Paasiranta
20.12.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Aina yhtä luotettava jos pyörästä vaatii enemmän
Helmi
20.12.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Tulin sovittelemaan vielä kertaalleen mulle edellisenä päivänä varattuja lukkokenkiä ja hakemaan niille lukkopolkimia. Pyysin saada kengät ja kysyin samalla josko saisin apua polkimien kanssa. Kassalla ollut mies tuijotti tietokonetta ja haki kengät hetken päästä mutta kertoi, että hänellä oli joku posti-kuvio kesken, että menee hetki. Menin sovittelemaan kengät ja odottelin josko joku tulisi jatkamaan kanssani mutta pidemmän tovin odoteltua kukaan ei tullut. Myymälässä ei tullessani ollut kuin kaksi katselevaa asiakasta lisäkseni ja nyt odottelun jälkeen vaihtunut yhteen uuteen, jota nyt palveltiin.Aloin miettimään josko hakisin kuitenkin kengät jostain toisaalta, jossa saisi palvelua. Kuulin, että henkilökunta huuteli taustalla toisilleen, joten henkilökuntaa kuitenkin oli.Kassalle mennessäni huomasin, että siellä oli edellispäivänä palvellut todella ystävällinen ja asiantunteva naismyyjä, joten tein pienen funtsinnan sanonko, että jään miettimään ja haen muualta tuotteet vai ostan nyt kuitenkin.Päädyin toteamaan, että olisin tullut ostamaan nämä kengät ja ne polkimet, jos olisin saanut palvelua mutta en sellaista saanut. Nainen lähti heti iloisella asenteellaan auttamaan ja katsottiin jutut mitkä jäi edellisenä päivänä kesken ja päädyin ostamaan tuotteet samantien.Asiakaspalveluun olisi hyvä panostaa tässä myymälässä isosti! Naismyyjän palveluun olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen, että hän oli paikalla, sillä kaupat olisi jäänyt muuten tekemättä. Kiitos siis tälle naismyyjälle. :) Kaikkea ei kuitenkaan voi jättää yhden myyjän varaan vaan ihan jokaisen työntekijän tulisi herätä kun asiakas astuu myymälään.
Meike Kriening
27.11.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Totella huono palvelua! Olen ollut asiakas monta vuotta. Nyt on tullut ongelma sen pyörään kanssa mitä mitä on ostanut sieltä. Minua lykättiin aina seuraavalle viikolle. Lopulta toinen pyöräkauppa auttoi minua. Hinta on muuten viisi kertaa halvempi. Tuo ei ole vitsi. ihmiset kysykää ensin muualta ennen kuin menet launeenkatu 80!
Jukka-Pekka Nissinen
25.11.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Ammattitaitoista ja hyvää palvelua. Kohtuullinen valikoima, kaikkea tuntuu löytyvän
elias salmi
28.10.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Hyvä palvelu, sain pinnoihin sopivan erikoisavaimen lainaan jollaista en muualta löytänyt lyhyellä varoajalla, kesällä pitkähköt jonot.
Pikkumyy
27.10.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Hyvä palvelu. Monipuolinen valikoima pyöriä ja niihin kuuluvia tarvikkeita. Olen ostanut pyörän ja se on toiminut hyvin juuri siihen käyttöön kun ajattelinkin. Aiemmin ostettu muitakin pyöriä.Hyvä sijainti muiden isojen markettien läheisyydessä ja Lahdesta Helsinkiin menevän tien läheisyydessä.
R K
26.10.2023
Lahden Polkupyörähuolto
Ihan jees jos sattuu oikea hlö tuskin taakse, mutta se on vähän tuurista kiinni.Hauskat vitsit kuuluu yllättävän hyvin huultamon puolelta.