Peltikattoremontti kotimaisilla laatutuotteilla

Työllämme 5 vuoden takuu

Peltikattoremontti Uudellamaalla, Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä kotitalouksista taloyhtiöihin. Hoidamme kattoremontin jopa 1-2 päivässä! Varaa maksuton kuntokartoitus, jonka pohjalta suunnittelemme ja toteutamme laadukkaan peltikattoremontin.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina kartoituskäynnillä. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Suunnittelemme jokaisen remontin yksilöllisesti arvioinnin pohjalta.

Peltikattoremontti kotimaisilla tekijöillä ja tuotteilla

Toteutamme peltikattoremontteja omakotitaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin suomalaisilla, laadukkailla materiaaleilla ja kotimaisella ammattitaidolla, jotta voimme seisoa työmme jäljen takana. Olemme hyvin tavoitettavissa ja toimimme joustavasti tilanteen vaatimusten mukaan. Mukava ja nuorekas henkilökuntamme on aina asiakkaan puolella ja kanssamme on helppo tulla toimeen.

Tulemme paikalle 1-2 viikon kuluttua sopimuksesta ja remontti valmistuu kohteen koosta riippuen 1-2 päivästä useampaan viikkoon.

Peltikattoremontin eteneminen:

  • Vanhan katon purku ja kunnon tarkistus
  • Aluskatteen asennus, sopimuksen mukaan rakenteiden teko ja mahdollinen lisäeristys ja ilmanvaihto
  • Peltikaton asennus ja listoitukset sekä piipunpellitykset ja läpiviennit
  • Mahdolliset sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

ECO-remontti säästää aikaa ja rahaa

Olemme luoneet myös oman konseptin, ECO-remontin, joka on ennen kaikkea ekologinen, mutta myös nopeampi toteuttaa ja asiakkaalle normaalia kattoremonttia edullisempi. Tämä vaihtoehto sopii tilanteeseen, jossa kate kaipaa uusimista, mutta kattorakenne on muutoin kunnossa.

Peltikattoremontti tehdään kevyemmällä rakennustekniikalla, jolloin ns. ylirakentaminen voidaan välttää. Käyttämällä Ormaxin älykästä Divoroll-kondenssisuojaa roudelaudoituksia ei tarvita, sillä suoja on hengittävää materiaalia ja se voidaan asentaa suoraan peltikatteen alapuolelle. Näin katon rakenne ei myöskään nouse korkeammalle, ja remontin yhteydessä voidaan välttyä esimerkiksi sadevesijärjestelmän uusimiselta.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

“Remontti sujui nopeasti ja juuri siten kun oli sovittu. Ylimääräisiä kuluja ei tullut, eikä vaivaa taloyhtiömme asukkaille. Olemme tyytyväisiä ja suosittelemme Walttiaa vastaavanlaisiin taloyhtiöitten kattoremontteihin.”

Katso videolta ennen ja jälkeen -tilanne:

Mikä tekee Walttiasta mainion kumppanin?

Teemme peltikattoremontteja ympäri vuoden ripeästi, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Kun tilaus on allekirjoitettu, pääsemme aloittamaan työt kahden viikon sisällä. Tarjoamme pinnoitteelle 15 takuun sekä lisäksi 50 vuoden läpiruostumattomuustakuun.

Meillä työskentelee 30 rautaista ammattilaista, jotka tekevät työn sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Peltikattoremontti voidaan toteuttaa Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella aina Hyvinkäältä Helsinkiin, Lahteen, Hämeenlinnaan ja Lohjalle asti. Valitse katollesi joustava ammattilainen!

Kattoremontit hyvillä eduilla

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Valikko