Kattoremontit
Avaimet käteen-
periaatteella

Työllämme 5 vuoden takuu

Laadukkaat kattoremontit

Etelä-Suomessa, Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä

Kattoremontit ammattitaidolla! Kanta-Häme ja Uusimaa tuntevat Walttian erinomaisena omakotitalojen kattoremonttien osaajana. Katon uusimisessa Walttian tunnusmerkit ovat tarkka etukäteen tehty maksuton katon kuntokartoitus, sen pohjalta yksilöllinen suunnittelu ja Avaimet käteen -toteutus.

Kartoituskäynti

Teemme maksuttoman katon kuntokartoituksen remonttikohteessa. Tutkimme kattonne ulko- ja sisäpuolelta. Kartoituksen tuloksena  saatte  kokeneen ammattilaisen raportin kattonne kunnosta sekä käytännön neuvot kuinka edetä remontissa, jos sille on tarvetta.  Jos näette remontille aihetta, teemme kustannusarvion remontista sisällyttäen siihen kaikki kattouudistukseen haluamanne asiat ja työn sekä tarvikkeiden hinnan.

Halutessanne järjestämme joustavan Walttia-rahoituksen kattoremontille kohtuullisella korolla ja teille sopivalla kuukausierillä, jota voitte jatkossa muuttaa haluamallanne tavalla. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa, joka tuo teille jopa 50 % veroedun remontista, työn osalta.

Kattoremontti

HUOM! Walttian ECO – Kattoremontissa ei päde alla oleva rakenteellinen kuvaus!!

Kattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella. Kun se on tehty, tarkistamme rakenteitten, eristyksen, läpivientien ja esim. aluskatteen kunnon.

Uusimme ruoteet ja juoksut, asennamme pitävän aluskatteen, jolloin myöskään kondensiokosteutta ei kerry välipohjaan.  Tarvittaessa asennamme lisäeristyksen. Huolehdimme,  että välipohjaan muodostuu oikeaoppinen ilmankierto / tuuletus.

Asennamme katollenne sovitusta materiaalista uuden pinnan reunaosineen ja räystäs/otsalautoineen. Tilauksenne mukaan asennamme myös sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit, kaikki toimintaa ja turvallisuutta lisäävät lisäosat.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Usein kysyttyä kattoremontista

Mitä kattokartoitus sisältää?
Saammeko tarkan kustannusarvion?
Millainen on Walttian rahoitus?
Millaisen sotkun pihaan tuo purkutyö?
Mitä teette vanhoille alusrakenteille?
Millainen uusi katto?
Entä tikkaat, piippu, sadevesijärjestelmät ja muu?
Siivoatteko jälkenne?
Kuinka pitkään eletään ”työmaalla?“
Mitä kattokartoitus sisältää?

Teemme maksuttoman katon kuntokartoituksen nähdäksemme kattonne ja sen rakenteiden tämänhetkisen kunnon. Kun pyydätte Walttian kartoituskäynnille, olette tekemisissä kattoammattilaisen kanssa. Remonttipäätöksienne pohjaksi saatte  kokeneen asiantuntijan näkemyksen ja käytännön neuvot.

Laadukkaat kattoremontit alkavat kunnollisesta tutustumisesta kohteeseen katon ulko- ja sisäpuolelta.

Saammeko tarkan kustannusarvion?

Kattoremonttinne suunnittelu tehdään yksilöllisesti juuri teidän kohteellenne, tietäen sen mitat, rakenteet, kunnon ja ominaisuudet  perustuen paikan päällä tehtyyn tarkastukseen.

Kustannusarvio sisältää kaikki kattouudistukseen haluamanne asiat – sekä työn että tarvikkeiden hinnan. Tarjoamme joustavan rahoituksen, jonka hakeminen ei vaadi teiltä vaivannäköä. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen haussa.  Saatte jopa 50 % remonttityön hinnasta suoraan verostanne pois, tämä oikeus teillä on joka vuonna.

Millainen on Walttian rahoitus?

Walttian tarjoama rahoitus on kohtuukorkoinen laina, jota voitte maksaa teille sopivina kuukausierinä, esim 99 e /kk. Kuukausierien summaa voitte nostaa tai laskea, ja koko loppulainan voitte maksaa halutessaan pois aikaisemminkin.  Rahoituksen tarkoitus on auttaa teitä toteuttamaan kattoremontti juuri silloin kun sen tarve ilmenee, riippumatta oletteko juuri sillä hetkellä budjetoineet remonttia varten rahaa.

On selvää, että remontti kannattaa toteuttaa silloin kun mahdolliset vauriot ja vuodot eivät ole vielä tehneet tuhojaan rakennukselle kohtuuttomasti. Miksi odottaa kattovaurioiden kasvamista?

Millaisen sotkun pihaan tuo purkutyö?

Kattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella. Emme tee pihastanne vanhojen peltien, puujätteen ja muun roskan “rauniokasaa” , vaan kaikki purkujäte viedään hallitusti pois, tonttianne sotkematta. Kun kate on purettu, tarkistamme rakenteitten, eristyksen, läpivientien ja esim. aluskatteen kunnon. Joissakin vanhoissa taloissa ei ole ollut aluskatetta ensinkään.  Vaikka talonne olisi vanha ja tekniikaltaan puutteellinen, nyt siitä tulee katon osalta huippuhyvä.

Mitä teette vanhoille alusrakenteille?

HUOM! Walttian ECO – Kattoremontissa ei päde alla oleva rakenteellinen kuvaus!!

Uusimme ruoteet ja juoksut – teemme kaiken  jämäkästä materiaalista. Asennamme modernin pitävän aluskatteen, jolloin vuoto- tai kondensiokosteutta ei kerry välipohjaan.  Tarvittaessa asennamme lisäeristyksen. Huolehdimme, että välipohjaan muodostuu oikeaoppinen ilmankierto / tuuletus. Mikään ei jää meiltä huomaamatta,  eikä saattamatta moitteettomaan kuntoon.

Millainen uusi katto?

Asennamme katollenne parasta kotimaista teräspeltiä joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna “tiilimäisenä” pintana, sekä kiinnitämme ne lujasti tuulien ja myrskyjen kestäviksi yli sukupolven ajan. Oikein tehty kiinnitys estää katon natinat ja ruuvien reijistä tihkuvat vuodot.

Luonnollisesti asennamme teräskattojen lisäksi myös tiilikattoja. Talonne saa uuden katon myötä hetkessä aivan uuden loistokkaan ilmeen. Myös notkahtaneet kattorakenteet on helppo suoristaa  ryhdikkäiksi.

Entä tikkaat, piippu, sadevesijärjestelmät ja muu?

Kun olemme tehneet työmme valmiiksi, siivoamme jälkemme. Walttian asiakkaana teidän ei tarvitse  jäädä voivottelemaan pihalle jätettyä sekasotkua – sitä ei ole.

Päätteeksi teemme yhdessä katselmuksen, jotta voitte todeta kaiken asianmukaisesti tehdyksi. Jos tarvitsette neuvoja tai opastusta, saatte me meiltä. Annamme teille kattoremontista takuutodistukset koskien asennustyötä ja materiaaleja.

Haluamme tehdä teille katon, joka kestää yli sukupolven ajan.

Siivoatteko jälkenne?

Kattoremontti sisältää muutakin kuin uuden katon. Sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit, kaikki toimintaa ja turvallisuutta lisäävät lisäosat asennamme tilauksenne mukaisesti jämäkästi paikoilleen. Saatte täydellisen kokonaisuuden eikä mikään olennainen turvatekijä jää huomioimatta.

Mielellämme teemme kaikki kerralla ja kunnolla. Niin on parempi kuin että jättäisitte vaikkapa kattosillat vielä hankkimatta. Kun liukkaalla katolla kompuroi turvatuotteiden puutteen vuoksi, saattaa katua hankinnan siirtämistä.

Kuinka pitkään eletään ”työmaalla?“

Miten kauan täytyy “sietää” työmaatuntumaa? Ei todellakaan kauaa.

Kattoremontti ei ole pitkä projekti, kun asialla ovat ammattilaiset, joiden työtavat on hiottu tehokkaiksi kuin formulavarikolla. Emme hosu ennätysnopeuksia tavoitellen, mutta normaalisti koko katon uusiminen kestää 2-5 työpäivää. Asukkaille ei muodostu vaivaa katon uudistamisesta.

Millainen on teidän talonne katon kunto?  Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Näin etenee Walttian kattoremontti

HUOM! Walttian ECO - Kattoremontissa toimintatapa erilainen!!

 1. Varmistamme  työturvallisuuden.
 2. Puramme vanhat varusteet ja vesikatteen
 3. Tarkastamme alusrakenteet ja ilmankierron/tuuletuksen – tarvittaessa parannamme nämä kuntoon
 4. Asennamme pystykoolauksen, joka parantaa tuuletusta ja vahvistaa kantavia rakenteita
 5. Asennamme aluskatteen ja tiivistämme sen huolellisesti läpivientien kohdalta (vesieristys)
 6. Asennamme tuuletuslaudan pystykoolauksen päälle, varmistaen ilmankierron aluskatteen ja uuden vesikatteen välitilassa.
 7. Asennamme uudet, riittävän vahvat ruodelaudat
 8. Kiinnitämme uudet otsalaudat, tehtaalla kahdesti pohjamaalatut
 9. Asennamme uuden vesikatteen (pelti /tiili)
 10. Asennamme ja tiivistämme läpivientiosat, myös piippujen pellitys vesitiiviisti
 11. Asennamme Walttian mittatilausosat: harjalistat, päätylistat,seinällenostopellit
 12. Asennamme sovitut kattoturvatuotteet
 13. Siistimme pihan työn jäljistä ja kuljetamme purkujätteen pois.
 14. Teemme työn jälkitoimet: takuutodistus, erittely työ osuudesta yms
Valikko